«Пиво взагалі не люблю. Якщо виривалися з бази, було шампанське. Також було престижно сходити в ресторан. У Києві їх було п'ять. Спробуй туди потрапити. Там стояв швейцар і пройти простому смертному було важко, якщо ти не інтурист.
Я? А хто нас знав? Якщо дати швейцару п'ять рублів, то він відразу відкриє двері. У нас особливо не було часу туди ходити. Але коли туди потрапляли, то могли закрити окремий зал. Коли за Горбачова була перебудова, наливали горілку в самовар і звідти пили.
Лобановський розумів, що хлопцям потрібно давати випустити пару. Були ігри, коли нас відразу після них завозили на базу. Бувало відпускали до вечора, але ти ж не будеш там пити. Була жорстка система. Якщо всі збиралися і пили, то не було відмовок, що хтось не може грати або тренуватися. Якщо пили разом, то разом і відпрацьовували», – розповів Блохін у програмі Вацко Live.
«Наливали горілку в самовар і звідти пили», – Блохін пригадав, як відпочивали гравці «Динамо»
Екс-нападник і тренер «Динамо» Олег Блохін розповів, як динамівці розслаблялися після матчів, коли він був гравцем.