Де Пена підписав контракт з «Динамо» весною цього року.
- Я пробував борщ, це дуже смачно. А ще мені подобаються сирники, які для нас готують на базі «Динамо». В Уругваї у нас є подібна національна кухня, там теж їдять багато м'яса. У нас є м'ясне блюдо, воно трохи нагадує борщ, тільки готується з рисом.
- Тобі подобається, як готують на базі «Динамо»?
- Дуже подобається. Після приїзду до Києва я жив на базі два місяці, і кожен день тут харчувався три рази - сніданок, обід і вечерю. Страви на базі дуже смачні і різноманітні. Нас годують пастою, рисом, можна вибрати м'ясо або рибу, взяти фрукти. Також можна зробити собі каву в будь-який час, - сказав де Пена.