Шеф-кухар національної збірної України: «Якщо виграють ЄВРО, то буде багато сала»

Збірна України 14 Червня, 19:18
Любомир Тошич, шеф-кухар національної збірної України, в ефірі програми «Bonjuor EURO» поділився обіднім меню нашої збірної на сьогоднішній день.

«

Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат за своїм смаком, як захоче. Найбільше куштують слабосолений лосось, руколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту і свіжі фрукти. Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами. Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють ЄВРО, то і сала буде багато».

Також журналісти, які живуть разом з командою, дізналися у гравців їх смаки:

Олександр Кучер:

«Жаб'ячі лапки не пробували. Це питання більше до лікарів, але спробувати не відмовився б».

Олександр Караваєв:

«Спробувати, звичайно, хочеться, але не на таку важливу подію, як ЄВРО - 2016. Раптом підхопиш хворобу і випадеш з ладу. З нами їздить наш кухар, у нас підібрано харчування і харчуємося ми, як треба».

Олександр Зінченко:

«Я люблю борщ наш український. А що стосується французької екзотики, то я не дуже полюбляю делікатеси».