«
Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат за своїм смаком, як захоче. Найбільше куштують слабосолений лосось, руколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту і свіжі фрукти. Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами. Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють ЄВРО, то і сала буде багато».
Також журналісти, які живуть разом з командою, дізналися у гравців їх смаки:
Олександр Кучер:
«Жаб'ячі лапки не пробували. Це питання більше до лікарів, але спробувати не відмовився б».
Олександр Караваєв:
«Спробувати, звичайно, хочеться, але не на таку важливу подію, як ЄВРО - 2016. Раптом підхопиш хворобу і випадеш з ладу. З нами їздить наш кухар, у нас підібрано харчування і харчуємося ми, як треба».
Олександр Зінченко:
«Я люблю борщ наш український. А що стосується французької екзотики, то я не дуже полюбляю делікатеси».