Захоплюючий захід відбувся в піцерії Pizza di Casa, яка є партнером ФК «Динамо» Київ.
В одному із закладів мережі, розташованому в самому центрі Києва, по вулиці Пушкінська, 24, за пропозицією Фан-клубу «Динамо» Київ у кулінарній майстерності випробували себе нападник команди Жуніор Мораєс разом із дружиною Присцилою. Вони самостійно приготували піцу!
«У нашій родині готую я! А якщо серйозно, то, звичайно ж, дружина. Моїми улюбленими є страви з м'яса - яловичина з рисом або картоплею, а також японська кухня», - розповів Жуніор.
«Жуніор може приготувати салат, яйця, зробити чай, бутерброди. Одного разу він навіть приготував рибу, і вийшло дуже смачно. Також мені допомагає готувати наш маленький син Лука, зазвичай він бере участь у процесі, кидаючи все на підлогу та влаштовуючи безлад (посміхається). З українських страв нам найбільше подобається борщ, щоправда, я ніколи його сама не готувала, але знаю всі інгредієнти, які до нього входять», - додала дружина футболіста.
Шеф-кухар Pizza di Casa Максим підготував тісто на основу для піци, до складу якого входить італійське борошно, вода, дріжджі, сіль, цукор та оливкова олія, а ось соус та інгредієнти для начинки кожен міг обрати на свій розсуд. Розкатавши тісто, Мораєс, Присцила та Максим приготували три різні піци. Спочатку кожен обрав соус до смаку. Футболісту припав до душі вершково-базиліковий соус, а його дружині - томатний. А далі учасники кулінарного шоу, як назвав цей захід Мораєс, почали комбінувати начинку.
«Піцу зазвичай їмо раз на тиждень - нам приносять її до роздягальні після домашніх матчів. Із зайвою вагою в мене проблем немає, тож можу собі дозволити. Найбільше мені подобається «Маргарита», але сьогодні спробую приготувати щось новеньке», - зізнався нападник.
Жуніор поклав подвійну порцію сиру моцарелла, який він дуже любить, хамон, гриби печериці й зверху знову сир. Його дружина обрала салямі, помідори й також притрусила все зверху твердим сиром. Шеф-кухар використовував сир фета та креветки.
«Усі наші піци ми готуємо в печі за температури 450 градусів. Потрібно залишити їх там лише на 2-3 хвилини», - розповів секрети кухні Максим.
Коли всі три піци були готові, їхні автори почали дегустувати, по черзі спробувавши кожну. Виявилося, що вони не лише гарно виглядали зовні, але й були приголомшливими на смак.
«Піца так швидко готується. Я дуже люблю готувати й обов'язково спробую зробити таку ж вдома. Раніше я вже це практикувала, але основа з тіста виходила зовсім іншою, а ця дуже тонка та смачна. Це була чудова ідея - прийти сюди й дізнатися від професіоналів, як готувати відмінну піцу», - додала дружина Жуніора.
«Мені дуже сподобалася ідея прийти до Pizza di Casa та навчитися самому робити піцу, - підтримав дружину нападник. - Я отримав масу задоволення від цього заходу. Ми із сім'єю відмінно провели тут час. Ми всі використовували різні інгредієнти, й у кожного піца вийшла особливою. Pizza di Casa - відмінне місце, обов'язково порекомендую його друзям», - підсумував Мораєс.
«Ми подумаємо над тим, щоб включити піцу «від Мораєса» до нашого меню в якості спеціальної пропозиції. Тим паче, що в нашій піцерії діє пропозиція, згідно з якою відвідувачі мають можливість, крім замовлення готової піци, зібрати її самостійно з будь-яких інгредієнтів на їхній розсуд. Ми запам'ятали, які компоненти використовував Мораєс, і зможемо запропонувати нашим відвідувачам таке ж поєднання в «піці від Мораєса». Запрошуємо всіх поціновувачів смачної кухні спробувати її, а також масу інших видів піци в нашому закладі», - сказала директор закладу Анастасія.