Кухар збірної України - про переваги і вимоги Андрія Шевченка до їжі

Збірна України 26 Березня, 18:59
Кухар національної команди Любомир Тошич вражений професіоналізмом наставника «синьо-жовтих».

«Андрій Миколайович любить все, що свіже. Він уважно підходить до кожного блюда і дивиться. Обов'язково дивиться, що є на столі: чи чогось не вистачає, чи щось треба поміняти. Він мені це говорить. Щодня питає, чи є якісь проблеми. Звичайно, професіонал. Чому він надає перевагу? Зазвичай це риба. Залежить, в яку країну ми летимо. В Італії він щодня поїсть різотто з білими грибами. У Франції також морепродукти. Червону, білу рибу. У їжі він різноманітний», – розповів Тошич проекту FootballHub.