Артем Франков: «Це Трубін налетів на суперника, який стояв, і штовхнув його»

Футбол України 6 Березня, 20:19 685
Артем Франков: «Це Трубін налетів на суперника, який стояв, і штовхнув його»
Футбольний журналіст прокоментував скандальний епізод матчу УПЛ.

Футбольний журналіст Артем Франков прокоментував скандальний епізод матчу 17-го туру УПЛ між «Олімпіком» та «Шахтарем» (0:1):

«Висловлюю свою думку, підкріплену двома консультаціями. По скасованому голу «Олімпіка». Пояснень ми не отримаємо, навіть не сподівайтеся! Офіційних.

Ніякого порушення з боку гравця «Олімпіка» не було і не могло бути – це Трубін налетів на суперника, який стояв, і штовхнув його. Вибачте, саме знаходження атакуючого гравця у воротарському порушенням не є, і якщо воротар не в змозі його оббігти – це проблеми воротаря. Нкенг, який забив, з Трубіним не контактував ні в якій мірі, так само як і Трубін – з м'ячем.

Аналогія з матчем «Колос» – «Рух» недоречна. Там дійсно був неправильно зарахований гол господарів, про що я й писав в Футболі. Але там, чорт забирай, гравець «Колосу» реально штовхнув Мисака, і м'яч з рук того випав в ворота – відчуйте різницю і не ліпіть горбатого «до стіни»!

Таки да: ще одне тлумачення таке, що там офсайд. Тобто була скидка і був удар. Розводжу руками – тобто недарма там червоні лінії малювали?! Давайте дивитися знову і знову.

Або ж так: в момент удару Нкенга Снурніцин знаходився у офсайді, визнаному активним (впливав на ігрову ситуацію). Що ж, треба переглянути. Але ніякого порушення з боку Снурніцина щодо Трубіна не було.

А ось з боку Трубіна, який штовхав суперника в спину (тільки казки з приводу воротарського не потрібно повторювати). Більш того, в офсайді значився вже лежачий Снурніцин чи як?! Коротше, я виклав вам всі точки зору з цього моменту».