«Чоловікові подобається українська кухня - борщ, якого часто дуже не вистачає на зборах, котлети за маминим рецептом, м'ясо, ковбаса, словом, традиційні страви, - цитує Марію Гусєву «КП в Украине». - З м'яса найчастіше в його раціоні свинина, з солодощів - заварні тістечка, торт «Наполеон». Взагалі мені з Олегом пощастило, адже він їсть все, єдиний виняток - цибуля, ну і хліб вживає нечасто. Тільки коли він свіжоспечений, може частину «відгризти» ще по дорозі додому, як у дитинстві. До речі, він може їсти і на ніч - після повернення з матчів».
Хочеш допомогти ЗСУ 🇺🇦?
Переходь за посиланням та донать нашим захисникам!
Переходь за посиланням та донать нашим захисникам!