Шеф-кухар національної збірної України: «Якщо виграють ЄВРО, то буде багато сала»

Збірна України 14 Червня, 19:18 1115
Шеф-кухар національної збірної України: «Якщо виграють ЄВРО, то буде багато сала» | 19-27
Любомир Тошич, шеф-кухар національної збірної України, в ефірі програми «Bonjuor EURO» поділився обіднім меню нашої збірної на сьогоднішній день.
«Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат за своїм смаком, як захоче. Найбільше куштують слабосолений лосось, руколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту і свіжі фрукти. Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами. Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють ЄВРО, то і сала буде багато».

Також журналісти, які живуть разом з командою, дізналися у гравців їх смаки:

Олександр Кучер:

«Жаб'ячі лапки не пробували. Це питання більше до лікарів, але спробувати не відмовився б».

Олександр Караваєв:

«Спробувати, звичайно, хочеться, але не на таку важливу подію, як ЄВРО - 2016. Раптом підхопиш хворобу і випадеш з ладу. З нами їздить наш кухар, у нас підібрано харчування і харчуємося ми, як треба».

Олександр Зінченко:

«Я люблю борщ наш український. А що стосується французької екзотики, то я не дуже полюбляю делікатеси».