Кулінарна імпровізація Володимира Маханькова

Динамо Київ 2 Березня, 12:12 1114
Кулінарна імпровізація Володимира Маханькова | 19-27
В гостях у партнера ФК «Динамо» (Київ) - піцерії Pizza Di Casa - відбувся цікавий захід, у якому взяв участь гравець нашого клубу.

У центрі столиці України, на вулиці Пушкінська, 24, де знаходиться один із закладів мережі, за пропозицією Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) голкіпер нашої команди Володимир Маханьков приготував піцу за власним рецептом, придуманим у ході приготування. Раніше свої кулінарні здібності продемонстрували нападник основної команди Жуніор Мораес, капітан «Динамо» U-19 Владислав Дубінчак і голкіпер основної команди Георгій Бущан.

Разом із Володимиром Маханьковим готували представник Фан-клубу Вадим Таран і кухар піцерії Сергій Мороз, який є вболівальником київського «Динамо».

«Першою стравою, яку я приготував, була яєчня, в років 13 або 14. Батьки поїхали на роботу, потрібно було себе прогодувати. Навіть можу сказати, що це був успішний перший мій сніданок, дебют вдався. У дитинстві я дуже любив вареники, мама любить робити вареники на пару з картоплею - це смак дитинства. Зараз улюблену страву складно вибрати, в принципі все їм. Люблю лосось, форель. Фаст-фуд рідко їм. Звичайно, іноді дозволяю собі у відпустці фаст-фуд, але не зловживаю шкідливою їжею. Багато їм, але і багато витрачаю калорій», - розповів про свій перший досвід приготування страви та кулінарні вподобання Маханьков.

Кожен готував свою піцу, вибираючи соус та інгредієнти за власним бажанням. Спершу розкатали тісто, по 200 грамів кожне. Володимир Маханьков і Вадим Таран обрали томатний соус, а Сергій Мороз - вершково-базиліковий. «У дитинстві я більше м'ясо любив, але в останні роки полюбив рибу», - поділився Володимир. Проте для піци все ж обрав м'ясні інгредієнти: бекон, салямі та прошито. «Рибу я люблю в чистому вигляді, без тіста», - пояснив свій вибір голкіпер.

Потім піцу посипали пармезаном і по одній відправляли в піч, на приготування кожної потрібно було приблизно три хвилини. А поки піца випікалася, Маханьков розповів про свої музичні уподобання, інтереси, робочий графік, про те, як проводить вільний час, навчання та взаємини із досвідченими партнерами по команді:

«Слухаю те, що грає по радіо. Більше люблю зарубіжних виконавців, американський реп. У Києві був на концерті Скріптоніта, але не можу сказати, що мені сподобалося. Чув, що влітку буде тур Емінема по Європі - якщо складеться, хотів би там побувати. А так, не скажу, що любитель концертів.

Дивлюся канал Dynamo TV в YouTube - ігри, які на ньому транслюються, збір. Дуже добре, що є така можливість: прийшов після гри, сам сів у кімнаті, подивився, проаналізував помилки. Також дивлюся гумористичні передачі у вільний час, коли є настрій. Вільного часу не можу сказати, що багато. О 09:00 підйом, збираюся, їду на базу, готуюся до тренування, тренування одне чи два. До 15:00-16:00 на базі кожен день, потім їду додому.

Вільний час увечері присвячую домашнім справам, відпочиваю та готуюся до завтрашнього тренування. Інколи вільний час заповнює університет. Коли починається сесія, звичайно ж, беру літературу, намагаюся щось почитати, готуюся до контрольних робіт, іспитів. Вчуся на третьому курсі заочно в Національному університеті фізичної культури і спорту України за напрямком Спортивна реабілітація та паралельно в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова за напрямком Екологія. Добре склав ЗНО (у середньому 170 балів) - вирішив спробувати поєднувати. Олександр Шовковський навчався на факультеті журналістики - він приклад як на футбольному полі, так і в житті. Прислухався до думки мами, що друга освіта ніколи не завадить, тому ризикнув поєднувати. Звичайно ж, на першому місці у мене зараз спортивна кар'єра, футбол. Буває, що сесія та відпустка збігаються. Звичайно, хочеться у відпустці більше відпочивати. Але, поки молодий, сили є, потрібно розвиватися.

Книги останнім часом читаю більше за фахом. Крім робочої літератури, не багато вільного часу для читання. Хочу прочитати автобіографію Златана Ібрагімовича.

Раніше, кажуть, була дідівщина. Зараз спілкуємося з Гусєвим, з Ротанем на рівних. Мабуть, змінюються часи. Але жартувати над ними поки що ніхто з молодих не ризикує. (Усміхається)».

Завершивши приготування страв, учасники провели дегустацію - всі три піци вийшли не тільки красивими, але і смачними.