Легіонер «Динамо» розповів про найсмачнішу українську страву
Динамо Київ 4899 20 Листопада, 22:20

Півзахисник «Динамо» Карлос де Пена розповів про українську кухню

Де Пена підписав контракт з «Динамо» весною цього року.

- Я пробував борщ, це дуже смачно. А ще мені подобаються сирники, які для нас готують на базі «Динамо». В Уругваї у нас є подібна національна кухня, там теж їдять багато м'яса. У нас є м'ясне блюдо, воно трохи нагадує борщ, тільки готується з рисом.

- Тобі подобається, як готують на базі «Динамо»?

- Дуже подобається. Після приїзду до Києва я жив на базі два місяці, і кожен день тут харчувався три рази - сніданок, обід і вечерю. Страви на базі дуже смачні і різноманітні. Нас годують пастою, рисом, можна вибрати м'ясо або рибу, взяти фрукти. Також можна зробити собі каву в будь-який час, - сказав де Пена.

Читайте нас у Telegram

Останні новини

bigmir)net TOP 100